Myymme koneesi

Onko sinulla ylimääräinen kone, jonka haluat muuttaa rahaksi? Haluan tarjota konekaupan kokemukseni sinun käyttöösi.

Minulle on viimeisen 20-vuoden aikana tullut viikoittain puheluita niin kotimaasta kuin maailmaltakin, jossa tutut asiakkaat ovat pyytäneet apua ylimääräisen koneen myymiseen. On täysin selvää, että elämäntilanteet ja liiketoiminnan tarpeet muuttuvat itse kullakin matkan varrella ja ylimääräisistä koneista halutaan eroon. Niissä on kuitenkin aina iso raha kiinni ja pihassa niiden arvo ei nouse.

Tästä syntyi ajatus, että mitä jos perustaisin oman yrityksen auttamaan asiakkaita tämän haasteen ympärillä. Näin syntyi Konekauppa Raktori Oy. Haluan auttaa sinua konetarpeiden muutostilanteessa ja tarjota oman kaupankäynnin kokemukseni sinun käyttöösi. Etsin sinun koneellesi uuden kodin.

Olen halunnut luoda sinulle helpon tavan päästä eroon ylimääräisestä koneesta. Jos omistat traktorin tai metsäkoneen, josta haluat luopua, niin soitto minulle riittää. Hoidan koko kaupankäynnin prosessin myynti-ilmoittelusta puheluiden vastaamiseen, kaupan, konekuljetukset sekä tarvittaessa rahoitukset yli 22-vuoden kokemuksella. Yhdessä määrittelemme koneellesi reaalisen hinnan sekä tavoiteaikataulun koneen myymiseen.

Minun tavoitteenani on auttaa sinua parhaan osaamiseni mukaan, ilman ylimääräistä byrokratiaa. Sinulle ei aiheudu mitään kuluja, jos kone ei syystä tai toisesta mene kaupaksi.

Kalle Mattsson - Konekauppa Raktori Oy

Konekauppa Raktori Oy

Kalle Mattsson

Ota rohkeasti yhteyttä, autan parhaani mukaan

    Koneesi tiedot

    Yhteystietosi


    Hyvää Joulua ja touhun täyteistä Uutta Vuotta!